Warning: A non-numeric value encountered in /customers/f/6/1/femkehermans.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Over mij

Ik ben Femke Hermans, 28 jaar en in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het conservatorium ArtEZ te Arnhem.
Al vanaf mijn 13e ben ik bezig met het schrijven van mijn eigen teksten en muziek. Dit heb ik mede door mijn opleiding verder ontwikkeld.
Ik heb op verschillende festivals zoals AMZAF en Live at the Brons gestaan en geef ook optredens voor privé gelegenheden.
Nadat ik in verschillende voorstellingen van Theater Terra heb gestaan, mocht ik in 2015 in totaal zeseneenhalve maand met ze mee op tour door Amerika en Canada. Ik speelde de titelrol in de poppenvoorstelling ‘Spot’ (Dribbel in het Nederlands).
Ik heb gewerkt voor o.a. Theater Terra, Het Theaterschip, De Toverknol, het Philharmonisch Orkest Rotterdam en Bureau Vanaf 2.
Ook heb ik workshops gedaan van o.a. Lana Veenker, Tony Grahn en Kemna.
Eind 2015 was ik te zien in de Verkade Chocolade reclame, ik heb in de Arla Drinkyoghurt reclame gespeeld en werkte mee aan de Pink Ribbon campagne van Nestlé Fitness die wereldwijd te zien was.
Samen met Stijn Hoes zit ik in het duo ‘Blonde on Blonde’, een singer-songwriters duo dat voor Blue Luna op bedrijfsfeesten speelt.
Op youtube maak ik video’s over verschillende dingen die ik doe in mijn werkveld en hoe mijn leven als artiest er uit ziet.
Ook fotografeer ik graag en heb ik een aparte website voor mijn werk genaamd; Jogien.