Warning: A non-numeric value encountered in /customers/f/6/1/femkehermans.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Onder constructie

Op dit moment is mijn website even onder constructie. Hieronder kort wat ik heb gedaan en waar ik mee bezig ben. Er komt snel een geheel vernieuwde site!

_41A5133Mijn naam is Femke Hermans ik ben 26 jaar en in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het conservatorium ArtEZ te Arnhem.

Vanaf mijn 13e ben ik al bezig met het schrijven van muziek en nadat ik mezelf akkoorden had geleerd kon ik dan ook echt aan de slag als singer-songwriter.
Na mijn afstuderen heb ik op middelbare scholen gespeeld om zo het thema alcohol mis/gebruik bespreekbaar te maken.
Vanaf 2013 heb ik in verschillende voorstellingen gestaan van Theater Terra. Zij maken poppentheater en touren door zowel Nederland als het buitenland.
In 2014 heb ik op verschillende festivals gestaan om met trots mijn eigen muziek te laten horen.
En in 2015 ben ik in het totaal 6,5 maand op tour geweest met de voorstelling ‘Spot’ van Theater Terra in Canada en Amerika. Hierin mocht ik de titelrol vertolken waar ik ontzettend van genoten heb. Aan het einde van dat jaar was ik op TV te zien als Verkade meisje.
In juni van dit jaar ben ik weer op televisie te zien. Helaas mag ik daar verder nog niets over kwijt.
Op dit moment speel ik bij De Toverknol in de voorstellingen ‘De verjaardagsdief’ en ‘Dierenkabaal’.